Hemengoa bazara ezagutu ezazu sakonago gure gastronomia eta kanpotarra bazara ez galdu aukera eta ezagutu eta dastatu zuk zeuk egindako gure pintxo ospetsuak.

Tailer honetan chef aditu batek 3 pintxo tradizional nola prestatu irakatsiko dizue, geroxeago edari batekin prestatutakoa dastatzeko aukerarekin. 2. Seihileko honetan hiru saio proposatzen ditugu: otsailaren 26an, martxoaren 26an eta maiatzaren 7an. Saioak 18.00tatik 20.00tara izango MIMOk Okendo kalean duen lokaletan.

Behin baino gehiagotan parte hartzeko aukera izen emate kopuruen arabera izango da. 15 euroko ordainketa Deusto Campus-eko bulegoan egingo da tailerra baino lehen.

Izena emateko bete hurrengo inprimakia: Pintxo Ikastaroa.

Animatu zaitez!

Curso de Pintxos Octubre web

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude